Lázár CSaba Blogja

img_4884.JPG
Egy oldal azoknak akik érdeklődnek a Márkaépítés iránt, és akik márkát szeretnének építeni cégük, termékük nevéből vagy akár saját személyes nevükből vagy szeretnék egyszerűen növelni szeretnék bevételeiket.
További információ: http://lazarcsaba.hu/

JÁTSZANI A TÜZZEL

2023.01.31. 11:34 Lázár CSaba

20230130_220301.jpg

Úgy emlékszem, hogy ez mindig is a túlzott veszélyvállalást jelentette. De hát hogy is van ez?

Nekem úgy tűnik, hogy az élet igazi élése ezzel együtt jár. A kalandos életé.

Be kell vallanom, hogy én mindig ezt az utat jártam, és soha nem akartam nyugodt hétköznapi életet élni. Éppen tegnap számolgattam, hogy csak ebben az életemben hány életre elegendő életet éltem már le. Ráadásul legtöbbször párhuzamosan négyet-ötöt.

És valahogy sohasem tudott benőni a "fejem lágya". 

Persze megértem, hogy ez olykor sokkoló lehet, hogy felzaklathatja a körülöttem élőket, és néha még a hajuk is égnek áll a dolgaimtól… de hát a kaland már csak ilyen. Tele van meglepetésekkel és tele van veszéllyel.

S ez igaz a munkámra is. Mert amit az üzleti partnereimmel egyenként velük együtt megélek, mind-mind kitenne egy nagyon komoly regényt.

Fantasztikus emberek, akikkel március elsején Siófokon személyesen is találkozhatsz, és hallhatod, láthatod őket a FALCON BRANDING PROGRAM születésnapján, amit együtt tartok a saját 55-ikkel…

 

Lázár CSaba

Üzleti tanácsadó

Márkaépítés és Tartalomgyártás Specialista

 

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

 

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

 

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

 

A Videó Tanácsadás díja: 12.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 120.000.- Ft + ÁFA/év.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://markaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr2218038082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása