Lázár CSaba Blogja

img_4884.JPG
Egy oldal azoknak akik érdeklődnek a Márkaépítés iránt, és akik márkát szeretnének építeni cégük, termékük nevéből vagy akár saját személyes nevükből vagy szeretnék egyszerűen növelni szeretnék bevételeiket.
További információ: http://lazarcsaba.hu/

NE MÁSOLJ VAKON, MÉG A MULTIK IS HIBÁZNAK!

2023.01.30. 07:39 Lázár CSaba

20230129_203501.jpg

 

Bizony… bár az Építs Te is Márkát, vagy legyél TE a Márka című könyvem utolsó fejezetének a címe: "Ha jó vagy, másolni fognak", most a mások oldalról, a másolókról szeretnék írni.

Bevallom, hogy nagyon veszélyesnek tartom a vakon másolást.

A tudás nélküli másolás valójában orosz rulett. Tudod, egy golyó a forgótárba, forgatás, pisztoly a felyhez és bumm…

És, hogy miért?

Mert körülbelül 50% annak az esélye, hogy rosszat csinálunk. Bizony rosszat, mert semmiféle kontroll sincs ilyenkor azon, hogy a lemásolt módszer helyes vagy helytelen.

A reggeli Tanácsadó Videóban egy nagyon aktuális példát mondtam el, hogy jól lehessen ezt látni. S hogy mi ez a hiba? Nem hiszem, hogy bárki észrevenné, aki nem képzett a Márkaépítésből.

És, hogy a hibás megjelenítés másolható-e? 

Hát persze…

Éppen múlt héten írtam arról, hogy hányszor észreveszem azt, hogy az általam kifejlesztett kommunikációs formátumot valaki lemásolja.

Viszont a lényeg a tartalom, és nem a formátum. És a vizsgálataim során meg kellett állapítanom, hogy akik "lenyúlták" a formátumot, szinte egytől-egyig csapnivaló tartalommal töltötték meg azt…

Tehát a javaslatom azoknak, akik bármit is vakon másolnak: Érdemes előbb az adott területről tudást szerezni és ragaszkodni az eredetihez, a forráshoz.

 

Lázár CSaba

Üzleti tanácsadó

Márkaépítés és Tartalomgyártás Specialista

 

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

 

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

 

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

 

A Videó Tanácsadás díja: 12.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 120.000.- Ft + ÁFA/év.
20230129_203501.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://markaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr9818037174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása