Lázár CSaba Blogja

img_4884.JPG
Egy oldal azoknak akik érdeklődnek a Márkaépítés iránt, és akik márkát szeretnének építeni cégük, termékük nevéből vagy akár saját személyes nevükből vagy szeretnék egyszerűen növelni szeretnék bevételeiket.
További információ: http://lazarcsaba.hu/

JÖVŐRE SOKKAL JOBB STRATÉGIA KELL!

2022.12.14. 08:32 Tolnai Tímea

mai.jpg

Nagyon sok cégnek. És nagyon sok embernek. És éppen mi is ezt tesszük.
Ezért van ez a nagy stúdióépítés, mert a cégünknek át kell állnia. Át kell állnia a még jobb tartalomkészítésre partnereink részére, amivel még jobban tudjuk őket segíteni, aminek segítségével még jobb lesz a PR kommunikációjuk.
De mire is ez a nagy változtatás?
2023 az előrejelzések szerint nagyon sok, és nagy piaci változást fog hozni. És ez nem riogatás. Európa idei gázfelhasználása 527 milliárd köbméter, amiből előreláthatólag 50-60 milliárd köbméter fog hiányozni. Mondhatnánk, hogy nem kell vele foglalkozni, de sajnos nem lehet figyelmen kívül hagyni, mert ez a gáz árát felfelé viszi, ami viszi magával az inflációt.
Ez pedig tovább változtatja a vásárlói szokásokat. Ezt hétről-hétre látjuk, tényleg nem riogatás.
Példának tudnám mondani, hogy egyre több Norbi Update üzlet zár be, és a norbi.hu oldalon a következőt olvashatjuk: "Kedves Vásárlóink! Technikai okok és költözés miatt a webáruház szünetel. Megértéseteket köszönjük!"
De fogynak a szállodák, a benzinkutak egyes kis üzletek is.
Jól láthatóan fogy az emberek elkölthető pénze, tovább szűkül a piac.
Ugyanakkor ez az időszak nagy lehetőségeket tartogat, de ehhez ÚJ ÉS SOKKAL JOBB stratégiákra van szükség.
Mi optimistán tekintünk a jövőre, és megváltozott stratégiával és a legmodernebb PR és Márkaépítés szolgáltatásokkal segítjük partnereinket 2023 január elsejétől.
Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista
Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://markaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr10018001742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása