Lázár CSaba Blogja

img_4884.JPG
Egy oldal azoknak akik érdeklődnek a Márkaépítés iránt, és akik márkát szeretnének építeni cégük, termékük nevéből vagy akár saját személyes nevükből vagy szeretnék egyszerűen növelni szeretnék bevételeiket.
További információ: http://lazarcsaba.hu/

AMIKOR MINDEN KÉPESSÉGRE SZÜKSÉG VAN

2023.02.08. 06:23 Lázár CSaba

20230207_050854.jpg

Bizony vannak az életben váratlan vészhelyzetek, amikor az embernek össze kell kapnia magát, és minden erejére és tudására szüksége van, hogy a helyzetet sikeresen kezelje.

December óta több alkalommal is megtapasztaltam ennek igazságát.

Őszinte leszek, volt amikor éppen csak rendelkeztem a megfelelő tudással és lelkierővel ahhoz, hogy a szembejövő problémákat kezelni tudjam.

Viszont azonnal felismertem, hogy haladéktalanul növelnem kell a tudásomat és az élettel való szembenézési képességemet.

Így januárban azonnal folytattam az ezt célzó professzionális haladó képzésemet, annak előttem álló következő szintjével.

 

Lázár CSaba

Üzleti tanácsadó

Márkaépítés és Tartalomgyártás Specialista

 

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

 

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

 

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

 

A Videó Tanácsadás díja: 12.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 120.000.- Ft + ÁFA/év.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://markaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr4218043962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása