Lázár CSaba Blogja

img_4884.JPG
Egy oldal azoknak akik érdeklődnek a Márkaépítés iránt, és akik márkát szeretnének építeni cégük, termékük nevéből vagy akár saját személyes nevükből vagy szeretnék egyszerűen növelni szeretnék bevételeiket.
További információ: http://lazarcsaba.hu/

AZ EMBEREK SZÁMÍTANAK RÁD

2022.12.12. 17:37 Tolnai Tímea

319430488_5858290867560284_5439224245192188553_n.jpg

 

Közeledik a karácsony, a gyerekek várva várt ünnepe. Emlékszem a téli szünetek különleges hangulatára, a hatalmas hóesésekre, a karácsony meghittségére, az ajándékokra, amiket izgatottan bontottunk ki, az ünnepi vacsorára Szenteste, majd a másnapi ébredésre és az önfeledt játékra…
Majd ahogy teltek az évek, jöttek az iskolás évek, az első munkahely és az ember a társadalom részévé válik.
De mit is csinálnak az emberek? Ahogy később megfigyeltem, segítenek egymásnak. Teszik ezt sokszor vidáman, olykor egykedvűen vagy akár neheztelve, de segítenek. Mi úgy mondjuk, hogy dolgoznak, de valójában ez segítség.
S mindaddig, amíg ezt teszik, addig értékesek mások számára. És minden tiszteletem az Emberé, mert bármilyen nehezek is olykor a körülmények segítenek egymásnak.
És mivel a társadalom így épül fel, ezért mindenki nagyon fontos része, és számítanak egymásra.
Történjen bármi is, számítanak rád.
Lázár CSaba
Üzleti tanácsadó
Márkaépítés Specialista
Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://markaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr5218000662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása