Lázár CSaba Blogja

img_4884.JPG
Egy oldal azoknak akik érdeklődnek a Márkaépítés iránt, és akik márkát szeretnének építeni cégük, termékük nevéből vagy akár saját személyes nevükből vagy szeretnék egyszerűen növelni szeretnék bevételeiket.
További információ: http://lazarcsaba.hu/

ÖVÖN ALUL ÜT A KONKURENCIA?

2023.02.09. 07:04 Lázár CSaba

20230208_175635.jpg

 

Már vártam, hogy bekövetkezik, és itt is van… egyre több partnerem mondja el nekem a tanácsadások során, hogy egy-egy versenytársa a hitelrontás és a rágalmazás eszközéhez nyúl.

Tegnap mutattam be VIP Partnerünket Dr. Meggyes Attilát, aki ennek a területnek a specialistája, és aki a Születésnapi rendezvényünkön tartott előadásában Siófokon március elsején erről is beszélni fog: mit tegyen egy cégvezető akkor, hogy ha őt vagy a cégét rágalmazással, hitelrontással támadják?

 

Lázár CSaba

Üzleti tanácsadó

Márkaépítés és Tartalomgyártás Specialista

 

Stabil pont - Biztos háttér - Naprakész profi támogatás

 

A fenti blog a mai, partnereink számára készített előfizetéses Napindító Tanácsadó Videó nyilvános melléklete.

 

A konkrét tanácsokért kérd a tanácsadó videó sorozatot privát üzenetben messengeren, amit minden hétköznap reggel 8:00-ig küldünk el számodra.

 

A Videó Tanácsadás díja: 12.000.- + ÁFA Ft/hó vagy egy összegben 120.000.- Ft + ÁFA/év.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://markaepites.blog.hu/api/trackback/id/tr1118044746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása